miércoles, 31 de octubre de 2012

SE CELEBREN ELS JOCS OLÍMPICS I UN MUNDIA EN UN PAIS...PREPARAT?

La celebració del mundial de futbol de 2014 i dels Jocs Olimpics de 2016 fa que molta gent es pregunti si aquest país està capacitat.

Els problemes per Brasil a l'hora d'acollir dos macro.events com són el mundial de 2014 o els pròxims Jocs Olímpic poden portar la socialització dels costos i la privatització dels beneficis.
            Brasil ha estat escollida per acollir dos grans events esportius d'escala mundia. El passat dilluns a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona es va celebrar una conferència on quatre professors especializats van debatre sobre la capacitat per gestionar aquests esdeveniments.
           
Els conflictes del Brasil

            Brasil té l'atenció mundial gràcies a la seva simpatia com pels seus problemes. Nelson Schneider, professor brasiler, afirmà que "a Brasil hi ha una desigualtat enorme". L'extrema pobresa i els alts ìndex de delinqüència i criminalitat fan que sigui un tema bastant polèmic per al país. Per alguns experts aquest fet fa que el país americà no sigui mereixedor d'organitzar aquestes competicions.

             Els retards en l'acabament de les infraestructures és un altre tema a tenir en compte. Ricardo Corniel defensa que "a ultima hora sempre se solucinen els problemes". Un dels perills és la socialització dels costos i la provatització dels beneficis, Són els Jocs i el Mundial de la corrupció i tot es pagarà amb diners dels comptes públics. Per tant, ¿Està Brasil preparat per les cites esportivas dels següents anys? La resposta és si i no.



No hay comentarios:

Publicar un comentario